U bevindt zich hier:
Home  ›   DHG Nederland bv

DHG Nederland bv richt zich op een vijftal vakgebieden:

1. Geluiddempende ventilatiesystemen voor horeca en industrie
Het advies, ontwerp, fabricage en levering van silenko® suskastensysteem. Zo'n 15 jaar geleden ontworpen als geluiddemper, uitgegroeid tot een volwaardig luchtbehandelingsysteem met unieke geluiddempende eigenschappen met name voor lage frequenties zoals in de horeca maar ook in de industrie. Alle benodigde meet- en regeltechniek wordt in eigen huis ontworpen en gefabriceerd en in incidentele gevallen ook geïnstalleerd.

2. Industriële geluidsisolatie
Het advies, ontwerp, fabricage en levering van silenko® geluidwerende omkastingen, met name voor de koeltechnische industrie, zowel standaard- en project omkastingen als klantspecifieke omkastingen in series. Projectmatige oplossingen voor nagenoeg alle voorkomende industriële geluidsproblemen in de vorm van omkastingen, schermen en organisatorische en procedurele maatregelen.

3. Plaatwerk
Het advies, ontwerp, fabricage en levering van knip- en zetwerk van aluminium, staal, roestvrij staal. Klein laswerk en assemblage van plaatwerkproducten op klantspecificatie. Verzorging en begeleiding laser- en watersnijtechniek. Enkele voorbeelden zijn indusko® regenwerende machineomkastingen voor met name de koelindustrie, aluminium dorpelplaten voor rollator- en rolstoelgebruikers in verzorgingstehuizen en openbare gebouwen, stoot- en schopplaten voor scholen en inrichtingen.

4. Meet- en regeltechniek
Het ontwerpen, bouwen, installeren, testen en gebruiksklaar opleveren van regelpanelen voor luchtbehandeling of andere processen.

5. Projectmanagement
Het voeren van directie over projecten met nadruk op ventilatie en/of geluidsisolatie.

Referenties >>

Contact >>

  • DHG Nederland BV
  • Hofdwarsweg 17-21
  • 6161 DE Geleen
  • T: 046 - 4742806
  • info@dhgnederland.nl
  • www.dhgnederland.nl
  • K.v.K. Limburg 14.051.836
  • BTW nr: NL80.38.68.704 B01

Volg ons op Instagram>>

Like ons op Facebook >>